Póló választása
Sapka választása

Ajánlatkérés

 

A szitázásról

A filmnyomás (vagy más néven szitanyomás) pamut, vagy nagyobbrészt pamut (70% pamut, 30% PES) alapanyagú textilekre történő minta, ábra illetve felirat felvitelére alkalmas technológia.
A gyártási folyamat a felvinni kívánt ábra színekre bontásával indul. Ezután minden színhez egy fotózható film készül, amelyből fotóeljárással gyártjuk le a szitát. Ezt követően keverjük ki a megfelelő fajtájú és színű festéket, amelyet aztán a szita segítségével színenként viszünk fel az anyagra.  A gyártás utolsó mozzanata a szárítás, illetve hőrögzítés, melynek során kialakul a végleges és tartós nyomat.
A termék árát elsősorban a felvinni kívánt ábra színeinek száma és mérete határozza meg, ezért fotó minőségű képek nyomására kevésbé ajánlott, mint a digitális transzfer. A legnagyobb nyomható ábra mérete 60*80 cm.

Nagyobb darabszámú pólókhoz ajánljuk.

A hímzésről

A gépi hímzés egyre nagyobb teret hódít a vásárlók körében, mivel változatos és egyedi pólókat kis darabszámban is gazdaságosan tudunk előállítani. A hímzés (gépi hímzés) árának kialakításához a hímzett felület méretét, az öltés számot, a színek számát és a hímzett ábra "bonyolultságát" vesszük figyelembe a darabszámon kívül.

Kis- és nagyobb darabszámú pólókhoz ajánljuk.

A hőprés

Speciális fóliára lézer nyomtatóval, illetve másolóval felvitt képet szinte minden alapanyagra feltehetünk. Ez egy rendkívül könnyen kezelhető fólia, melyet minden gép használata nélkül ráhelyezhetünk a pólóra. 
A következő lépés a már fólián lévő kép átvitele az előkészített alapanyagra. Ezt a műveletet az úgynevezett hőprésekkel végezzük. Ezek olyan gépek, amelyek egyszerre végzik el az ábra felviteléhez szükséges préselést és hőkezelést. Természetesen hőprésből is többféle létezik az alapanyagok tulajdonságaihoz alkalmazkodva.

Kis mennyiségek esetén ajánljuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy nincs lehetőség 1-2 darabos tétel megrendelésére.
Minden megrendelés előtt tanácsoljuk, kérjen árajánlatot, hogy a legkedvezőbb árat tudjuk Önnek kiajánlani.

Az alapanyagok

A végső siker elérése érdekében, elengedhetetlen a jó minőségű alapanyag. Cégünk kizárólag előzsugorított termékeket forgalmaz, melyeket széles választékban kínálunk mindazok számára,akik kiváló minőséget keresnek elérhető áron. Az anyagok lehetővé teszik a rájuk való szitázás és hímzés tartósságát. Az anyagok összetétele miatt még számos mosás után sem nyúlik meg. 100% pamutból készülnek, mindenki számára ideális viselet lehet télen-nyáron az anyagok vastagságától függően.